Meestgestelde vragen

Bekijk onderstaande vragen

Dit is afhankelijk van de bestemming, het moment waarop de bestelling gedaan wordt, de afmeting en volume van het product. Doorgaans geschiedt de levering altijd dezelfde dag.
Ja, dit is een mogelijkheid die Real Transport u aanbiedt, echter wel tegen extra kosten.
Hiervoor is niet per definitie een prijs te noemen. Immers is elke verzending maatwerk en van veel factoren afhankelijk. Bel ons en we kunnen u direct een kostprijs geven.
Ja ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Zowel zakelijk als particulieren.
Ja dit is inderdaad mogelijk, wij zijn u graag van dienst om te kijken naar een goede prijsstelling.
Real Transport is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen afleveren als de ontvanger niet aanwezig is of het adres foutief is opgegeven. Het pakket wordt indien mogelijk en als het geaccepteerd wordt door de opdrachtgever bij de buren/overburen aangeboden. Wordt het niet aangenomen dan doen wij een (niet thuis) bericht in uw brievenbus of een bewijs dat het bij de buren/overburen is afgegeven.
Dit wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Wel kunnen hier kosten aan zitten.
Uiteraard kunt u bij ons 100% betrouwbaarheid, discretie en zorgvuldigheid verwachten. Daarnaast zijn alle goederen verzekerd tijdens transport.
Voor particulieren geschiedt de betaling contant, per overboeking of er kan met pin voldaan worden. Zakelijke betalingen geschieden altijd op factuurbasis met afgesproken betalingstermijn.