Zakelijke koeriersdiensten

Real Transport staat ook 24/7 klaar voor de zakelijke markt. Hierbij moet u denken aan het vervoeren van pakketdistributie, palletvervoer, documentenvervoer, drukwerk, en kleine verhuizingen. Wij zijn in het bezit van een vervoerders aansprakelijkheid verzekering en is uw zending of levering tijdens transport verzekerd tegen schades of diefstal. (Kopie is opvraagbaar)

Ook voor spoedleveringen staan wij graag voor u klaar. Het is mogelijk om bij herhalingsopdrachten speciale tarieven af te spreken. Bent u nieuwsgierig neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Real Transport denkt ook graag met u mee over logistieke dienstverlening zowel intern als extern. Real Transport is zowel nationaal als internationaal inzetbaar.

“Ons kantoor is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Er moest nogal wat vervoert worden. Hiervoor hebben wij Real Transport ingeschakeld en waren zeer tevreden over het transport, de wensen die wij hadden t.a.v. de goederen, en de timing. Alles binnen een dag verhuisd en correct en onbeschadigd weer op z'n plek. Een echte aanrader.”
Jeroen Wolbers, Wolbers media.